Zajímavá nabídka s LH z Polska (KRK, WRO) na Kanáry přes vánoční svátky a Nový rok. Samozřejmě lze i open-jaw. Termíny jsou jinak k mání od zimního LŘ.  https://bit.ly/2LOMhy3  .

[LH] Krakov - Kanáry za 2.295 Kč na Vánoce, Silvestr

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Zajímavá nabídka s LH z Polska (KRK, WRO) na Kanáry přes vánoční svátky a Nový rok. Samozřejmě lze i open-jaw. Termíny jsou jinak k mání od zimního LŘ. 

https://bit.ly/2LOMhy3


krk-lpa.png
krk-tfs.png
krk-fue.png

0

Lukáši díky. Přesně nám to sedělo na error hotel přes vánoční svátky, takže koupeno. I když- jak říkal můj syn- svět do té doby může být v...ale kdo nehraje...;-)

0 Citovat

To je skvělé, že se to tak sešlo. Měl jsem za to, že většina erroru kolem ubytování se vždy řeší stornem ze strany poskytovatele ubytování. Tak držím palce, ať to všechno vyjde. S Lufthansou nic neriskuješ, mám u nich letenky, původně byly na Kanáry, ale vzhledem k situaci změněny na letní Gruzii; všechny změny bez problému a promptně vyřízeny přes českou pobočku, vždy velmi ochotní a příjemní. 

0 Citovat

Ten termim 26.12. az  2.1. je hodne dobry ,nerozklikaval jsem to ,ale predpokladam ze LH ma 10 kg kabinove zavazdalo v te cene a pak je i cena  skutecne zajimava a i konkurencni FR ,,,,,Syn od Mandarinky to rekl  pekne ,ale i me jako patriota  Ryanairu me to zaujalo  a je tam nase oblibena Fuerteventura  z nejhezcim koupanim ze vsech ostrovu  takze brouk v hlave -))

Edit : uplne tak LH nechvalim, po lonske anabazi, kdy mi vratili penize az po tom ,co jsem pozadal o chargeback  za mesic a pul ,ale samozrejme z jedne nepovedene akce nejde hodnotit ,koukal jsem ted na Ryanair i kdyz jasne, ted jsou ty ceny jine nez budou treba na podzim ,ale i tak hlavne zpatecni cena po Novem roce byva v cene ,za kterou je  tady ted cely let 

0 Citovat

Jak si přišel na 10 kg příručák? LH má klasických 8 kg...

0 Citovat

Letel jsem s nima akorat v 2019 v ramci  akce KLM  posledni usek cesty a tam jsme krome 10 Kg meli jeste i dalsi prirucni ,myslim ale ze tam jsem to cpal  pak do jednoho a po kapsach 

Takze stejne jako CSA jen 8 kg ?  Loni jsem mel koupeno Dublin -Praha  s prestupem a tam taky bylo  10 kg ...(zruseny let ) A proc klasickych, treba KLM melo 12 Kg  Litam vetsinou jen s Ryanairem tak prehled nemam , s jinyma jen akce  a tam nam treba v 2018 proslo i u CSA  vic nez tech 8 kg  i kdyz se tvarili vselijak  na poslednim useku cesty 

Edit :Uz se na to divam, takze za tu cenu jen tech 8 kg ,tak  to pak  tu atraktivitu  hodne snizuje  i kdyz ja bych se asi do toho vesel ,zena uz dost tezko -) To by zase zimni bunda vazila 5 kg -))

0 Citovat

Proboha, co tu řešíte 8 nebo 10 kg, Lufthansa potažmo téměř celé Star Alliance má i v tom nejlevnějším tarifu dvě příruční zavazadla, přičemž 8 kg max. má to první větší, druhé může mít klidně dalších několik kg, podle toho, co si vezmete s sebou, brašnu s noťasem, foťákem, kabelku či cokoli jiného, co nepřesáhne rozměry 40x30x10, obvykle se musí vlézt pod sedadlo před vámi. Druhá věc je to, zda vůbec bude někdo kontrolovat hmotnost nebo rozměry, to není LC aerolinka.

0 Citovat

Lukasi ,ale ja jsem si rozklikl  tu Lufthansu  a tam za tu cenu co tady uvadis  je tarif light economy  a tam se nikde o dalsim zavazadle nepise ...jedno 8 kg zavazadlo ...a notas v ruce nebo fotak ci kabelka se neda brat jako plnohodnotne zavazadlo bez ohledu na to ze to neni LC a ze je dost mozne ze toho klasickeho bobika mi nikdo vazit nebude 

Mam to xkrat s cest vyzkousene  ze  8 kg proste na  tyden - dva  nestaci  ,mozna me ano, ale i tak pak musim ozelet  snorchl ,brejle ,ploutve ,predpokladat ,ze tam nebude zima ,kalhoty jen jedny  atd ,,,ac se to nezda tak ten rozdil mezi 8 a 10 kg proste je   a kdyz mas v tom zavazadle 12 kg tak ty  2 nacpes nekam do kapsy od bundy ,ale 4 uz nacpes hur,,,

0 Citovat

Additional items of baggage that can be taken into the cabin free of charge

- Another small item of baggage (max. x=30 cm y=40 cm z=10 cm, e.g. handbag, laptop bag).

- Per child, either a baby carry cot, a child seat or a foldable pushchair.
You can take so-called "pocket buggies" on board as part of your permitted carry-on baggage allowance if they have been suitably packed up to no longer look like a pushchair

- Mobility aids, such as wheelchairs and orthopaedic aids.

0 Citovat

Pokud bych se k tomu ještě chtěl něco dodat, tak jedině to, že na tuhle cenu se nedostaneš s Ryanairem nikdy přes všechny Stanstedy, Charleroi atd., na Vánoce nikdy!!! Zavazadla jsou v tomto případě to nejmenší, co bych vzhledem k této naprosto bezkonkurenční ceně řešil. Lidi už jsou zvyklí se sbalit i na týdenní pobyty do malého baťůžku, taková Kačka Ostrá je toho zářným příkladem. 

0 Citovat

Lukáši, že se vůbec rozčilujes, našel jsi paradni akci, ostatne jako vždy a díky za ní.

0 Citovat

V tom s tebou  po tom, co Ryanair  zvysil cenu za priority  celkem souhlasim,  alespon kdyz budu brat ten navrat tesne po Novem roce ,dny 26..12 -31.12 se vyjimecne daji najit za hezkou cenu ,ale odlet pak musis posunout dal ...Ten termin  byt malicko posunuty  jsme meli na Kanarech 6x a  dostal jsem se na tu cenu okolo 100 euro . ale to slo koupit prioriy  za  6 euro ,,, Katka je v tomhle dost vyjimecna ...nerikam ze moje zena potrebuje sebou  buhvi co ,ale na tech 10 kg balancuje ,,spis k tem 12  a  kdyz je moznost dvou zavazadel  tak je  to tech 15 kg  urcite  nakonec i u me  S malym batuzkem litam akorat tak mezi Irskem a CR....

Nepopiram ,ze to ale je  hezke co jsi nasel a dik ,uz jsem to i s zenou rozebiral jestli do toho i s temi 8 kg nepujdeme ,,,

0 Citovat

Lukáš Horák napsal(a):

To je skvělé, že se to tak sešlo. Měl jsem za to, že většina erroru kolem ubytování se vždy řeší stornem ze strany poskytovatele ubytování.

Ano, máš pravdu, přesně k tomu došlo, hotel to téměř okamžitě zrušil. Nicméně jsme se ozvali, bylo nás víc (což tedy nebyl můj nápad, já bych to brala jako 'game over') a oni nám všechny rezervace potvrdili za původních podmínek. 

Takže máme 4* all inclusive (adults only) na Vánoce a Silvestra za 11 tis./os.včetně letenky- neuvěřitelné ( ještě jednou moc díky).

Jedno zavazadlo pro 4 asi potom dokoupíme (ať můžeme potom nakoupit nějaké dobroty domů):-)

0 Citovat

@Mandarinka, tedy ta error cena hotelu  250 euro / os. ? a jen tak pro zajimavost , kde to je a co jste jim napsali kdyz to zrusili ? 

0 Citovat

Cena je 350 euro za osobu, tedy cca 9 tis.+ letenky 2300/os. Hotel je v Taurito. Napsala jsem, že nechápu, proč mi byla zrušena rezervace;-) No a oni se omluvili, a vše v plném rozsahu obnovili (což tedy nebyl můj nápad a nečekala bych, že to vyjde;-))

0 Citovat

Jasne  ja omylem pocital tu letenku pro dva, proto jsem psal 250 euro ,  350  je hodne dobre na all inclusive  4 hvezda   Taurito tedy Gran Canaria ,tak snad to vyjde 

0 Citovat

Diky za tip. Koupeno KRK-TFS/FUE-KRK.

0 Citovat

Hele chápu z těch podmínek Lufthansy správně,  že když objednám letenku do 31.5., tak pak můžu kdykoliv změnit let na pozdější datum (s doplatek rozdílu) nebo dokonce měnit celou trasu a případně doplatit rozdíl? 

0 Citovat

Ano je to tak. Pokud to bude ve stejné booking class, tak by to mělo být i bez doplatku.

0 Citovat

Super díky za info.  

0 Citovat

Mimochodem, potřebovala bych ještě letenky na Gran Canaria na začátek července. Nikde nic. Myslíte, že nízkonákladovky jako třeba Ryanair teprve nahodí letní destinace nebo smůla?

 

0 Citovat

Myslim, ze se ještě dockas, jak se situace zlepší před létem (snad se teda zlepší).

0 Citovat

Na můj termín jsem našla jen velikonoční akci u Austrian holidays za cca 8 tis/os. a i když je to přímý let se zavazadlem, tak mi to přijde hodně. Jinak ani žádný Ryanair z Polska nebo tak...

0 Citovat

Ted je to opravdu bída, ale jakmile se situace vyjasni, myslím, že zrovna z Polska to tam určitě nahazou.

0 Citovat

Mandarinka napsal(a):

Mimochodem, potřebovala bych ještě letenky na Gran Canaria na začátek července. Nikde nic. Myslíte, že nízkonákladovky jako třeba Ryanair teprve nahodí letní destinace nebo smůla?

 

Tak podle meho Ryanair nikdy nezklame ,navic uz da asi do provozu ten Max 200  a kam jinam by ho dal, nez ty nejdelsi lety co provozuje a mozna bude chtit nalakat lidi ,dalsi aspekt je ten ,ze at jsou to uz zacinajici prazdniny tak leto je   vlastne pro Kanary vedlejsi sezona 

Vic nez ceny bych se bal co za nesmysl Spanele vymysli... rouska na plazi i  pri koupani v mori to normalni clovek vymyslet nemuze ,,,Kanary nam chybi a zvazoval jsem dokonce i ten kveten ,ale za tehle podminek ani zadarmo  A jen tak ze zvedavosti  proc zase Gran Canaria , krome El Hierra  znam uz vsechny  a prave Gran Canaria se nam s zenou libi nejmene  co te tam tak pritahuje ? 

0